Plezier met wijn 1

(SDEN 1) Online

Cursus Plezier met Wijn 1 (online!)

Op veler verzoek geef ik laagdrempelige (online) wijncursussen. Tijdens deze cursus leert u in twee avonden de grondbeginselen van wijn en wijnproeven. De inhoud van de cursus is gebaseerd op het instapniveau Wijnvignet (SDEN 1). Het volgen van een cursus geeft u meer plezier in wijn!

Data:

  • binnenkort

Ook als u al wat basiskennis heeft bent u van harte welkom!

Wat gaan we doen?

Met een groep van 12 deelnemers gaan we online leren over wijn. De groep is bewust klein gehouden zodat het persoonlijk blijft en u ook vragen kunt stellen.

Na aanmelding en betaling:

  • zorg ik ervoor dat u twee keer 6 flesjes wijn (a 100 ml) op tijd krijgt afgeleverd bij u thuis. Dit zal in principe op de dag ervoor of op de dag zelf zijn. De flesjes zijn ongeopend ruim 3 dagen houdbaar. Indien gewenst is dit ook genoeg om met 2 personen van te proeven. Woont u wat verder weg (meer dan 30 km van Haren) dan stuur ik de flesjes en boekjes per aangetekende post naar u op, het glas moet u dan zelf regelen.

Bovendien krijgt u:

  • een proefglas

  • het theorieboekje "ik weet wat van wijn" (SDEN 1)

  • een proefnotitieblokje

  • een aromawiel.

  • Een link voor de begeleiding in de mail. Op het afgesproken tijdstip logt u in door op die link te klikken/ drukken, u komt dan rechtstreeks in verbinding met mij online. Dit kan vanaf uw laptop, tablet of telefoon. Tijdens de avonden kunnen wij met elkaar communiceren, u kunt vragen stellen en ik kan u alles vertellen over wijn en de wijnen die wij proeven. We zijn om ongeveer 22 uur klaar.

De kosten zijn 99 euro per persoon voor de hele cursus, dus 2 avonden. Indien ik de flesjes moet opsturen per post reken ik daar eenmalig 15 euro verzendkosten bij.

Wilt u deze cursus kado geven? Dan zorg ik voor een mooie brief (per mail) die u aan de ontvanger van uw kado kunt geven.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt zich aanmelden via de knop linksboven of door hier te klikken.

Nadat u zich heeft aangemeld voor de online cursus ontvangt u per mail een bevestiging en een factuur. Na betaling worden de wijnen op tijd voor de les bij u thuis bezorgt.

Mocht u nog vragen hebben? Mail of bel gerust! Contact


Diploma halen?

De SDEN staat voor Stichting Dranken Examens Nederland, zij verzorgen erkende diploma's voor wijn en gedistilleerd.

Indien gewenst kunt u na het volgen van deze cursus het examen Wijnvignet (SDEN 1) doen, (tegen betaling van 15 euro). Indien u slaagt krijgt u uw eerste, officieel erkende, wijndiploma thuis gestuurd.


Uiteraard is deze cursus alleen voor personen van 18 jaar en ouder.