Online wijnles

met uw privé groep

Cursus

Plezier met Wijn 1 (online!) voor uw eigen groep

De cursus Plezier met wijn 1 kunt u ook voor uw eigen groep reserveren op twee dagen die u passen. Tijdens deze cursus leert u in twee avonden de grondbeginselen van wijn en wijnproeven. De inhoud van de cursus is gebaseerd op het instapniveau Wijnvignet (SDEN 1). Deze cursus kunt u privé volgen (klik hier ) maar ook met uw eigen gezelschap van maximaal 12 personen. In samenspraak met mij prikt u twee data voor uw privé wijncursus.

Wat gaan we doen?

Met uw groep van maximaal 12 deelnemers gaan we online leren over wijn. De groep is bewust klein gehouden zodat het persoonlijk blijft en u ook vragen kunt stellen.

Na aanmelding en betaling:

  • zorg ik ervoor dat u allemaal twee keer 6 flesjes wijn (a 100 ml) op tijd krijgt afgeleverd bij u thuis. Dit zal in principe op de dag ervoor of op de dag zelf zijn. De flesjes zijn ongeopend ruim 3 dagen houdbaar. Woont u wat verder weg (meer dan 30 km) dan stuur ik de flesjes en boekjes per aangetekende post naar u op, het glas moet u dan zelf regelen.

Bovendien krijgt u per persoon:

  • een proefglas

  • het theorieboekje "ik weet wat van wijn" (SDEN 1)

  • een proefnotitieblokje

  • een aromawiel.

  • Een link voor de begeleiding in de mail. Op het afgesproken tijdstip logt u allen in door op die link te klikken/ drukken, u komt dan rechtstreeks in verbinding met mij online. Dit kan vanaf uw laptop, tablet of telefoon. Tijdens de avonden kunnen wij met elkaar communiceren, u kunt vragen stellen en ik kan u alles vertellen over wijn en de wijnen die wij proeven.

De kosten zijn 95 euro per persoon voor de hele cursus (dus 2 avonden) bij 12 personen. Indien u met minder deelnemers bent is het bedrag 1050 euro voor de groep voor 2 avonden. Indien ik de flesjes en boekje moet opsturen reken ik hier eenmalig 15 euro per adres voor.

Hoe kunt u zich aanmelden?

U kunt uw groep aanmelden via de knop linksboven aan deze bladzijde. Nadat u zich heeft ingeschreven neem ik contact met u op om de data vast te leggen en de gang van zaken door te spreken.

Mocht u nog vragen hebben? Mail gerust of bel gerust! Contact


Diploma halen?

De SDEN staat voor Stichting Dranken Examens Nederland, zij verzorgen erkende diploma's voor wijn en gedistilleerd.

Indien gewenst kunt u na het volgen van deze cursus het examen Wijnvignet (SDEN 1) doen, (tegen betaling van 15 euro). Indien u slaagt krijgt u uw eerste officieel erkende wijndiploma thuis gestuurd.